No voeha vittu.

Olin Sirkun luona yötä. Me alettii yöllä keskustelee siit, et mangaa ei arvosteta ja japanilaine sarjakuva erotetaa nii tiukasti kaikesta muusta maailman sarjakuvasta. Ja Sirkun opettaja on kuulemma kauhee japanirasisti. Alettii miettii, jos jokin mangasarja käännettäis tosi umpisuomalaiseks, nii mitä siitä tulisi. Inuyashan innoittamana tälläne synty aamupalapöydässä.. Se on kans syy miks se on piirretty talouspaperiin, ku just sil vitu sekunnil ei ollu muuta mihin piirtää.

Joten, tarinan nimi on Ilmari. Tarina alkaa, kun pissaliisa nimeltä Kaarina joutuu irrottamaan otteensa facebookista ja lähteä isovanhempiensa luokse maalle koko kesäksi. Jotenki ihmeen kaupalla Kaarina putoo paskahuussin reiästä läpi ja joutuu vanhaan Suomeen, tarkemmi ottaen Lappiin. Siellä se tapaa Ilmarin, joka on suomenruotsalainen puolihiisi, joka tykkää lukea Kalevalaa. Se puhuu jotaa randomia murretta (jota heitin omasta päästäni, tuskin on mikää oikee murre). Ilmari muute löytys jäätyneenä pää ylösalasin avantoon, mutta se oli Kirstin vika!

Ilmarin naapurissa asuu Latotorpan siskokset Kirsti ja Kerttu. Kirsti taitaa olla aika ihastunu Ilmariin, ja ilmasee rakkauttaan aikaste usein.

Nyt loppu, en itekkää kestä enää XD

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *